Antalya / Aksu Nurcan Cömertoğlu Ortaokulu

Telefon:0242 4612292 Adres:Güloluk Mahallesi.Aksu. Web Sitesi:https://nurcancomertogluoo.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Aksu Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Aksu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Aksu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nurcancomertogluoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon*Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı devletini milletini vatanını ailesini ve insanları seven ve yüceltmeye çalışan bireyler yetiştirmek, *Amacımız ben anlayışından sıyrılarak biz bilincine ulaşmak; çünkü birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmektir, birlikte çalışmak ise başarıdır. * Biliyoruz ki başarı=akil+doğruluk+hedef+sebat o nedenle başarı için stratejimiz akıllı, doğruluk erdemine ulaşmış, hedefi belli ve sabırlı bireyler yetiştirmektir. *Sorunların konuşulup parçası olmaktansa sorunların çözümü olmayı ilke edinmekteyiz, *En büyük zaman hırsızlığının kararsızlık olduğunu bildiğimiz için kararlı ve kararlarını uygulayıcı bireyler yetiştirme çabasındayız, *Eğitimi ve öğretimi öğrenci okul ve öğretmen kıstaslarından kurtarıp, çevreyi ve aileyi en etkin şekilde katarak veli öğretmen işbirliğini en üst düzeyde sağlayabilmektir, *Yeni müfredatı bütün çalışanlarımızla en iyi şekilde kavrayıp uygulamak ve öğrencileri sürece katarak aktiviteyi artırmak, *Kim demiş çocuk küçük bir şeydir, bir çocuk belki en büyük şeydir prensibi ile hareket ederek bütün çocuklarımızı geleceğin aydınları olarak görüp değerlendiriyoruz.
MisyonHedefimiz makine yapmak değil, insan yetiştirmektir çünkü bilgiyi doğruyu hayata geçiren ve uygulayan kişi eğitilmiş demektir. *Amacımız sadece başarmak değil başarıyı paylaşmaktır. *Ekip ruhuyla hareket ederiz, kendine güvenen esnek düşünebilen bireyler yetiştirmek için çabalarız. *Eldeki imkânları en verimli şekilde kullanarak en üst düzeyde başarıyı yakalamak, eğitim ve öğretimi sadece dört duvarla sınırlamayıp bütün hayata ve çevreye yayarak en iyi hizmeti sunmaktır. *Bir insanı ahlaken eğitmeden sadece zihnen eğitmek topluma bela kazandırmaktır o nedenle öğretim ile birlikte eğitime de gereken önemi vermekteyiz.
Telefon0242 4612292
AdresGüloluk Mahallesi.Aksu.
İnternet Sitesihttps://nurcancomertogluoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüloluk mahallesi AKSU ANTALYA
Ulaşımİlçeye 15 Km İle 43 KMÖğretmenler tarafında kiralanan özel servisle yapılmaktadır. Ayrıca Saat başlarında 05 nolu minibüslerde sefer yapmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçeye 15 Km İle 43 KM
Ders Saatleri08:40 BAŞLAMA
14:40 BİTİŞ
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı47
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://nurcancomertogluoo.meb.k12.tr/07/16/760261/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)