Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anne; koruyup kollayan, kol kanat geren, evladına ömrünü adayandır.

Saygı, sevgi, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz; şefkat dolu yürekleriyle, tüm varlıklarını bizleri yetiştirmeye adayan toplum mimarlarıdır.

Şefkat dolu yürekleri ile bizleri hayata hazırlayan, iyiliğin, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali annelerimiz, dünyanın belki de en kıymetli varlıklarıdır.

Yüce Dinimizde: "Cennet, annelerin ayağı altındadır." hadis-i şerifi ile annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu vurgulanmış, onlara saygıda kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir.

 

Annelerin gösterdiği koşulsuz sevgi karşısında bizlere düşen en önemli görev onlara layık evlatlar olabilmektir.

Birlik ve dirliğimizin teminatı ve geleceğimizin inşası annelerimizin elinde şekillenmekte olup, eğitimciler olarak bizler de, annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize şiar edinerek çocuklarımıza aynı özeni ve şefkati göstermekle mükellefiz.

Bu duygu ve düşüncelerle merhametin kaynağı olan başta şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, hepsine sevgi, saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)