Anneler Günü Programımızı Gerçekleştirdik

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğin bir kutlama programı hazırlamışlardır.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen program okul müdürü Lütfüye Kul'un konuşmasıyla başlamıştır. Programda şiir, çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğrencilerinin hazırladığı drama gösterisi, komik haberler, anne konulu şarkı ve videolar ile okulumuz uygulama sınıfı öğrencilerinin hazırladığı müzikli gösteri sergilenmiştir.

Program misafir annelerimizin hediye takdimi ile devam etmiştir. Dört yıllık lise eğitimi süresince her gün kızını okula getirip götüren Ayşe Kutlu yılın annesi seçilmiş, plaket'i Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Aşkar tarafından takdim edilmiştir. Öğrencimiz olan çocuklarını hastalık, kaza gibi çeşitli nedenlerle kaybetmiş olan kıymetli annelerimiz Yasemin Yavuz, Hülya Tosun ve Türkan Demir'e öğrencilerimiz anısına plaket takdimi Okul Müdürü Lütfüye Kul tarafından yapılmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız Fatma Yol'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yeşim Erteken'e, Coğrafya Öğretmeni Hatice Aydın, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Hatice Şahin Yener'e, Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmeni Behiye Yayla'ya, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi İbrahim Demirses'e, Cemile Dilaver'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)