Anneler Günü Mesajımız _anneler Gününüz Kutlu Olsun_❤️

⤵️Değerli velilerimize : Anneler Günü Mesajımız

⤵️Mayıs ayının 2. pazar günleri Anneler Günü olarak kutlanmaktadır.

⤵️Bugüne özel herkesin bir bakış açısı olsa da bizler için geçmişi ve geleceği gözden geçirme fırsatıdır.

⤵️Annelerimize ve babalarımıza karşı sorumluluklarımızı yeniden ele alma günüdür.

 

▶️Annelerimize ve Onların yetiştirdiği bizlere...

  Bir anneler gününe daha eriştik. Bugünle ilgili herkesin şüphesiz bir beklentisi olacaktır.
Çünkü çocukları için kendinden bile vazgeçebilen kocaman bir yürekten, bir değerden bahsediyoruz. Bu değer ki, bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi kaynağıdır.

  Hiç bir beklentisi olmadan çocuğunu yetiştiren, ondan gelen acı ve kederlere katlanan bir yüce limandır anneler. Sığınılan, destek bulunan, koruyan bir liman.

Dört harfli bir kelimenin karşılığı olan bu yüce değer konusunda hepimize düşenler bulunmaktadır.

  Anne ve babamıza karşı durumumuzu gözden geçirmek büyük bir görevdir. Onları bilerek ya da  bilmiyerek kırdıysak, incittiysek işte bugünler telafisi için birer fırsattır.. Bu fırsatı değerlendirmeli sebep ne olursa olsun onların üzerine tevazu kanatlarımızı germeliyiz.

  Annesi sağ olanlar, şanslı olanlarımızdır. Hemen şimdi uzakta yaşıyorlarsa onları arayıp hal hatır sormak, yanımızdalarsa ellerinden doyasıya öpmek ne büyük bir mutluluktur.

  Hayatımızda telafisi mümkün olmayan imkansızlıklar olsun istemiyorsak,  anne babamıza karşa davranışlarımızı hemen şimdi gözden geçirmeliyiz. Onların değerini kaybetmeden anlamalı, saygının ve tevazunun en yükseğini sunmalıyız. Bunun dışında kalan hiç bir davranış onlara olan haklarımız ödeyemez.

Annesini kaybetmiş olanlar ise onlar için hayırlı birer evlat olarak dualar gönderebilirler.

...

  Gücünün farkında olan bir annenin dünyayı değiştirme gücüne sahip olduğu aşikardır. Zira bir çocuk yetişir dünya değişir.
Bu bağlamda yetiştirdiğimiz çocuklarımız için daima örnek olduğumuzun bilincinde olmalı, onlara her daim yeni ufuklar açmalıyız.

  Bu duygularla bütün annelerin gününü en kalbi duygularla kutlar, yer yüzünde gözü yaşlı bir anne bile kalmamasını temenni ederim.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Meram Meram Gödene Toki Şehit Yunus Berber İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)