Ankara / Sincan Alcı Anaokulu

Adres:ALCI MAH. BAĞLARBAŞI CAD. SINCAN ALCI ANAOKULU BLOK NO: 6 SİNCAN / ANKARA Web Sitesi:https://sincanalcianaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Sincan Okulları, Ankara Anaokulları, Ankara Sincan Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ankara Anaokulu Haberleri, Ankara Sincan Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik düşünebilen, bilgiyi yerinde kullanabilen, öz güven sahibi bireyler yetiştirmek.
MisyonMilli ve manevi değerleri benimsemiş, tarih şuuru almış, geleceğine yön verebilen, evrensel ilkeleri gözeten, fen ve teknolojiyi takip eden, analitik düşünen, araştırmacı, İmam hatiplilik ruhuna sahip, insana saygıyı şiar edinen, aklı, irfanı ve vicdanı hür, yüksek karakterli, nitelikli bireyler yetiştirmek.
AdresALCI MAH. BAĞLARBAŞI CAD. SINCAN ALCI ANAOKULU BLOK NO: 6 SİNCAN / ANKARA
İnternet Sitesihttps://sincanalcianaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAnkara-Polatlı yolunda Polatlı´ya 35 km kala, Temelli´ye 10 km kala, Başkent 2. OSB-Alcı mahallesi kavşağından sağ tarafa dönülüyor. Yol ayrımından sonra 4,7 km daha gidiliyor. Ankara-Polatlı yolu bölünmüş yoldur. Başkent 2. OSB-Alcı mahallesi yol ayrımı ile okul arası ise tek şerit gidiş-geliş sıcak asfalttır. (Okulun Ankara-Polatlı yoluna uzaklığı 4,7 km´dir.)
UlaşımOkulumuz Ankara İl Merkezine (Kızılay) 46 km, Sincan İlçe Merkezine (Kaymakamlık Binasına) ise 32 km uzaklıktadır 581 numaralı KORU METRO İSTASYONU-ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ego hat otobüsü geçmektedir. (Okulumuza en yakın durak numarası:57003)
Merkezden UzaklıkOkulumuz Ankara İl Merkezine (Kızılay) 46 km, Sincan İlçe Merkezine (Kaymakamlık Binasına) ise 32 km uzaklıktadır
Servis BilgisiÖğrenci ve Personel Servisi yoktur.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri09:00 - 14:00
Isınma TürüKalorifer (Doğalgaz)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı23
  • Atölye Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sincanalcianaokulu.meb.k12.tr/06/22/769005/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)