Ankara / Polatlı İlkadım Anaokulu

Telefon:312 623 9345 Adres:FATİH MAH. TUNÇ SK. NO 2 POLATLI / ANKARA Web Sitesi:https://polatliilkadimanaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Polatlı Okulları, Ankara Anaokulları, Ankara Polatlı Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ankara Anaokulu Haberleri, Ankara Polatlı Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://polatliilkadimanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütünsel eğitime odaklanarak İlçemizin en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmak ve tüm mesleki birikimimizi çocuklarla birlikte çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yaparak özgüvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.
MisyonÖzgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, öz bakım, dil ve psiko-motor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.
BaşarılarSıfır Atık Temel Seviye Belgesi
Okulum Temiz Belgesi
Telefon312 623 9345
AdresFATİH MAH. TUNÇ SK. NO 2 POLATLI / ANKARA
İnternet Sitesihttps://polatliilkadimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine de 78 km uzaklıkta yer almaktadır.
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı114
  • Derslik Sayısı8
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://polatliilkadimanaokulu.meb.k12.tr/06/21/768076/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)