Ankara / Mamak Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi

Telefon:03123741000 Adres:Yeşilbayır Mahallesi 1811. Sokak No.39 Mamak/ANKARA Web Sitesi:https://sehitalialitkansporlisesi.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Mamak Okulları, Ankara Spor Liseleri, Ankara Mamak Spor Liseleri, Spor Lisesi Haberleri, Ankara Spor Lisesi Haberleri, Ankara Mamak Spor Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitalialitkansporlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit Ali Alıtkan Spor Lisesi´nin vizyonu, Türk sporunu ve sporcusunu katıldığı tüm etkinliklerde en iyi şekilde temsil edecek, geleceğin güvencesi olacak bireylerin yetiştirildiği, her anlamda ülkemizde örnek bir kurum olmaktır.
MisyonŞehit Ali Alıtkan Spor Lisesi´nin misyonu, bireysel farklılıkları zenginlik bilen eğitim kadrosuyla; bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı, milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, yükseköğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, Türk sporunun ilerlemesine katkıda bulunarak ülkemizi uluslararası spor alanlarında en iyi şekilde temsil edecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Telefon03123741000
AdresYeşilbayır Mahallesi 1811. Sokak No.39 Mamak/ANKARA
İnternet Sitesihttps://sehitalialitkansporlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ YEŞİLBAYIR MAHALLESİ İÇERİSİNDE OLUP, KIBRIS KÖYÜ YAKINLARINDADIR.
UlaşımOKULUMUZ ANKARA KIZILAY´A 14 KM,MAMAK BELEDİYESİ VE MAMAK KAYMAKAMLIĞI´NA 8 KM MESAFEDEDİR.ANKARA BELEDİYESİ EGO OTOBÜSÜ 361 YEŞİLBAYIR-MAMAK-KIZILAY-SIHHİYE-ULUS İLE, YEŞİLBAYIR MİNÜBÜSÜ İLE UŞALIMI MÜMKÜNDÜR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ ANKARA KIZILAY´A 14 KM,MAMAK BELEDİYESİ VE MAMAK KAYMAKAMLIĞI´NA 8 KM MESAFEDEDİR.
Servis BilgisiYOK
Kontenjan BilgileriOKULUMUZ ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
Ders Saatleri09:00-16:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerHENTBOL,FUTSAL,KROS,ATLETİZM,DÖVÜŞ SPORLARI,DART.BOCCE,BADMİNTON,FUTBOL,VOLEYBOL,YÜZME,GÜREŞ,BOWLİNG,MASA TENİSİ
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı246
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitalialitkansporlisesi.meb.k12.tr/06/19/761489/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)