Ankara / Mamak Abidinpaşa İlkokulu

Telefon:90 312 363 3615 Adres:Abidinpaşa Mah. Tıp Fakültesi Cad. Okul Sok. No.8 Mamak/Ankara TÜRKİYE Web Sitesi:https://abidinpasaio.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Mamak Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Mamak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Mamak İlkokul Haberleri
Kaynak:https://abidinpasaio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAbidinpaşa İlkokulu olarak, her zaman göreve hazır yöneticilerimiz öğretmenlerimiz, hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak, eğitim-öğretim ve sosyal boyutlarıyla her zaman öncelikli olarak tercih edilen, ülkemize, katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen bir nesil yetiştirebilmek, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bahaneleri değil hedeflerini büyütmekte yarışan, ileri seviyelerdeki eğitim normlarına göre en iyi eğitimi vererek, ortaöğretim düzeyinde ülkemizin en iyi kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.
MisyonÜlkesine ve insanlığa bağlılık, duygusu gelişmiş, teslim almış olduğu demokrasi bayrağını gelecek, nesillere taşıyacak, bu ilkeden hareketle biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkarmak, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler olarak yetişmelerine ve onların 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, donanımları kazandırmak için varız.
BaşarılarVoleybol alanında bir çok başarılar elde edilmiştir.
Telefon90 312 363 3615
Faks90 312 319 0959
AdresAbidinpaşa Mah. Tıp Fakültesi Cad. Okul Sok. No.8 Mamak/Ankara TÜRKİYE
İnternet Sitesihttps://abidinpasaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkezi
Ulaşımİlçe Merkezinde
Ankara Valiliğine 4 kmDikimevi metrosuna yürüme mesafesinde olup, Natoyolu, Abidinpaşa, Ege Mahallesi, Akdere otobüs ve dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde
Ankara Valiliğine 4 km
Ders Saatleri9:00-14:40
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı617
  • Derslik Sayısı28
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://abidinpasaio.meb.k12.tr/06/19/709668/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)