Ankara / Keçiören Keçiören Yamantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0 (312) 378 51 61 Adres:Esertepe Mahallesi 280.Sokak No1 06020 KEÇİÖREN/ANKARA
İl Merkezine 7 km
İlçe Merkezine 3 km
Okulumuz Ulus-Esertepe,Ulus Piyangotepe dolmuş(minibüs), Kızılay-Esertepe otobüs güzergahı üzerindedir.
Web Sitesi:https://yamanturktml.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Keçiören Okulları, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Ankara Keçiören Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Ankara Keçiören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://yamanturktml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMesleki Eğitimde Öncü, Erdemli; Kalitesi Ve Değerleri Yüksek Bir Eğitim Kurumu Olmaktır.
MisyonEkip çalışmasını özümsemiş, sevgi ve güveni hedefleyen; teknolojiyi üst düzeyde kullanan, sürekli kendini yenileyen, eğitimde, davranış ve hijyende çevresine örnek, akılcı ve bilimsel yaklaşımları olan, milli değerlerini bilen, akademik ve ruhsal gelişimini tamamlamış, bilgiye ulaşan, üreten ve geliştiren ahlaklı ve kaliteli hizmet veren mutlu bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarKeçiören ilçesinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında eğitim veren altı meslek lisesinin katılımıyla düzenlenen Balık(Main Course) ve Tatlı(Dessert) kategorilerinde düzenlenen yarışmada; Okulumuz öğrencilerinden Zeynep ÇAKAR birinci olmuştur.
Türkiye Aşçılar ve Şefler Ferderasyonu tarafından bu yıl 16.’sı Organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri “Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Balık” yarışmasında okulumuzu temsil eden Melike YİĞİT isimli öğrencimiz 3. olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. “Lise Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip” yarışmasında okulumuzu temsil eden Sabri Samet ÖZTÜRK, Hicran ÇALIŞKAN, Mert ORHAN, Nisa Sıla GÖKMEN isimli öğrenciler 4.olmuş ve Merit ödülünü kazanmışlardır.
Telefon0 (312) 378 51 61
Faks0 (312) 378 51 62
AdresEsertepe Mahallesi 280.Sokak No1 06020 KEÇİÖREN/ANKARA
İl Merkezine 7 km
İlçe Merkezine 3 km
Okulumuz Ulus-Esertepe,Ulus Piyangotepe dolmuş(minibüs), Kızılay-Esertepe otobüs güzergahı üzerindedir.
İnternet Sitesihttps://yamanturktml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEsertepe Mahallesi 280.Sokak No1 06020 KEÇİÖREN/ANKARA
UlaşımOkulumuz Ulus-Esertepe,Ulus Piyangotepe dolmuş(minibüs), Kızılay-Esertepe otobüs güzergahı üzerindedir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 7 km
İlçe Merkezine 3 km
Ders SaatleriSabahçı : 07:50 - 13:40
Öğlenci : 13:50 - 19:40
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol takımı ve güreş takımı mevcuttur. Bu takımlar çalışmalarını Beden Eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde yapmaktadırlar. Yıl içinde bu branşlarla ilgili yarışmalara katılım sağlanmakta olup İl ve İlçe bazında elde ettiğimiz başarılarımız mevcuttur. Bunlar aşağıda sıralanmıştır:
1. İlimizde yapılan Liseler arası MUAYTHAİ müsabakasında 10 Yiyecek A sınıfı öğrencilerinden Sıla Hayat ÜNAL il birincisi olmuş Daha sonra 21-27 Mayıs 2018 tarihlerinde Mersinde yapılan Türkiye şampiyonasında Türkiye birincisi olmuştur.
2. Okulumuz 12 BİL B sınıfı öğrencilerinden Burak Han UÇARSU ilimizde yapılan Liseler arası Teakwondo müsabakalarında il birincisi olmuş, ardından Türkiye şampiyonasında ise Türkiye üçüncüsü olmuştur.
3. Liseler arası Grekoromen Güreş müsabakasında 10 BR A sınıfı öğrencimiz Mert Hamza DOĞAN il birincisi, Çorumda yapılan grup müsabakalarında grup birincisi olmuştur.
4. Liselerarası Grekoromen Güreş müsabakalarında 10 BR B sınıfı öğrencilerimizden Engin KURU il birincisi, Çorumda yapılan grup müsabakalarında grup üçüncüsü olmuştur.
5. İlimizde yapılan Liseler arası Grekoromen Güreş müsabakalarında 10 MUH B sınıfı öğrencilerimizden Kenan AZGIN il ikincisi olmuştur.
6. İlimizde yapılan Grekoromen Güreş müsabakasında 11 MUH B sınıfından Ramazan Yusuf ÖZDEMİR il birincisi, Amasya’da yapılan grup müsabakalarında grup üçüncüsü olmuştur.
7. İlimizde yapılan Grekoromen Güreş müsabakasında 11 BİL B sınıfından Gazi ODABAŞI il ikincisi, Amasya’da yapılan grup müsabakalarında grup üçüncüsü olmuştur.
8. İlimizde yapılan Grekoromen Güreş müsabakasında 11 YİY A sınıfından Mehmet TOPUZ il üçüncüsü, Amasya’da yapılan grup müsabakalarında grup ikincisi olmuştur.
9. İlimizde yapılan Grekoromen Güreş müsabakasında 11 PAZ A sınıfından İbrahim DUMAN il üçüncüsü olmuştur.
10. 10 YİY B sınıfı öğrencilerinden Halil KACIRA İlimizde yapılan MUAYTHAİ müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.
Takım halinde katıldığımız Grekoromen Güreş müsabakalarında 2000-2001 doğumlularda okulumuz takım halinde Ankara üçüncüsü, 2002-2003 doğumlularda okulumuz takım halinde Ankara dördüncüsü olmuştur.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Etkinlikleri
Projeler"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" Projesi
  • Öğretmen Sayısı77
  • Öğrenci Sayısı750
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://yamanturktml.meb.k12.tr/06/15/760076/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)