Ankara / Keçiören Kardelen Anaokulu

Telefon:0312 338 16 16 Adres:Yeşiltepe Mahallesi Aras Cad. No 22 KeçiörenANKARA Web Sitesi:https://keciorenkardelenanaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Keçiören Okulları, Ankara Anaokulları, Ankara Keçiören Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ankara Anaokulu Haberleri, Ankara Keçiören Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://keciorenkardelenanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişen, yenilikçi, kaliteli öğrenme ortamları ve nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak, bağımsız düşünme ve karar verme yetenekleri gelişmiş, kendine güveni tam lider olmaya aday bireyler yetiştirerek, örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
MisyonGeleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olarak yetişmiş öğretmenlerimiz ve anne babalarla birlikte; Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, kendine güvenen, ahlaki değerleri gelişmiş, ailesine, çevresine ve vatanına karşı sorumluluk duygusuna sahip, Türkçeyi güzel konuşan, sosyal becerileri gelişmiş, toplumun değerlerine duyarlı bireyler yetiştirerek örnek alınan bir kurum olmaktır.
Telefon0312 338 16 16
Faks0312 338 16 16
AdresYeşiltepe Mahallesi Aras Cad. No 22 KeçiörenANKARA
İnternet Sitesihttps://keciorenkardelenanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 5 km. il merkezine 14 km uzaklıktadır. Okulumuza Kızılay´dan 415-yeşiltepe 411-aktepe otobüsleri ve Ulus´tan Çaldıran ve Aktepe dolmuşlarıyla ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 5 km. il merkezine 14 km uzaklıktadır.
Öğretim Şekliİkili Öğretim
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerOkulumuzda´Her Sınıfın Bir Projesi Var´ , ´Değerlerimle Yaşıyorum ´ ve ´Kardelen´in Çocukları Sıfırlıyor Atıkları´ isimli okul bazında projeler yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı149
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://keciorenkardelenanaokulu.meb.k12.tr/06/15/973721/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)