Ankara / Haymana Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://haymanacpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve teknolojik gelişmelerin farkında olan, değişime ve yeniliğe açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik olarak gören, kendini sorgulayan ve gerçekleştiren, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş, etkili, nitelikli, yurtsever, demokratik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenebilmelerini, bilgili, özgüvenli, çalışkan, sorumluluk sahibi olmalarını, çevreleri ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları edinmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, güncel teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, üstün karakterli ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0312 658 00 88
Faks0312 658 00 88
AdresYENİ MAH. ANKARA CAD. ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 39 HAYMANA / ANKARA
İnternet Sitesihttps://haymanacpal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe, Ankara´nın güneyinde yer alır. Haymana´nın Ankara kent merkezine 72, Polatlı´ya 42, Gölbaşı´na 50 kilometre uzaklıktadır. İlçenin doğusunda Balâ ve Gölbaşı, güneyinde Kulu ve Cihanbeyli, batısında Polatlı ve kuzeyinde Gölbaşı İlçeleri yer alır.
Haymana, ilçe merkezine bağlı 6 belde, 70 köy ve 5 mahalleden oluşmaktadır. Haymana dışa göç veren bir ilçemizdir. Bunun sebebi geçim şartlarının zorlaşması ve insanların cazibe merkezi haline gelen Ankara´da yaşamak istemesidir.
Ulaşımİl merkezine 72 km uzaklıktadır. Ankara merkezden (Konya Yolu üzerinden) saat başı Haymana otobüsleri kalkmaktadır. (Otobüs Rezervasyon : 0312 341 00 50)
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 72 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri90
Ders Saatleri8:40-16:45
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerFutbol Turnuvası
Voleybol Turnuvası
Masa Tenisi Turnuvası
Satranç Turnuvası
Dart Turnuvası
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı150
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://haymanacpal.meb.k12.tr/06/12/965977/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)