Ankara / Evren Evren İlkokulu

Telefon:0 312 893 50 04 Adres:Yeni Mah. Cumhuriyet Caddesi No78 EVREN/ANKARA Web Sitesi:https://evrenilkokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Evren Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Evren İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Evren İlkokul Haberleri
Kaynak:https://evrenilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvren İlkokulu Müdürlüğünü; okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilçemizin ve ilimizin öncelikli tercih edilen, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren kurum yapmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, milli değerlerine bağlılık duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmektir. Kurum olarak bu çerçeveden hareketle; öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Telefon0 312 893 50 04
AdresYeni Mah. Cumhuriyet Caddesi No78 EVREN/ANKARA
İnternet Sitesihttps://evrenilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE NÜFUSU 3000 CİVARINDADIR. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. ANKARA´NIN EN UZAK İLÇESİDİR.KIRŞEHİR, AKSARAY VE KONYA´YA YAKIN MESAFEDEDİR.
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 190 KM DİRBELİRLİ SAAT ARALIKLARIYLA ŞEREFLİKOÇHİSAR´A İLÇE MİNİBÜSLERİ İLE, ŞEREFLİKOÇHİSAR OTOGARDAN DA ANKARA MERKEZE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 190 KM DİR
Servis BilgisiOKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA EĞİTİM VERMEKTEDİR. ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMI ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri6 SINIF, 2 ÖZEL EĞİİTM SINIFI, 1 ANASINIFI NORMU VARDIR.
Ders SaatleriDERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 08:30
DERS BİTİŞ SAATİ: 14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüOKULUMUZ KALORİFER SİSTEMİ İLE ISITILMAKTADIR.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı95
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://evrenilkokulu.meb.k12.tr/06/28/709056/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)