Ankara / Etimesgut Samime Talat İlkokulu

Telefon:03122808470 Adres:Samime Talat İlkokulu Şeker mahallesi 1438. sokak No12 Etimesgut / Ankara
Okulumuz Ulus´a ve Kızılay´a 20 Km, ilçe merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Ulus, Kızılay ve Sıhhiyeden Sincan Fatih, Eryaman otobüslerine binerek Etimesgut Şeker fabrikası durağında inerek ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuz arka caddesinden 540 nolu hat Ulus ve Kızılay´ dan geçmektedir.
Web Sitesi:https://samimetalatilkokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Etimesgut Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Etimesgut İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Etimesgut İlkokul Haberleri
Kaynak:https://samimetalatilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrenci öğrenebilir ilkesi doğrultusunda sahip oldukları yetenekleri geliştiren ve en üst seviyeye ulaştıran, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştiren, çevresiyle bütünleşmiş ve çevreye liderlik yapan, öğrenmeyi öğrenen ve öğrenmeyi ihtiyaç olarak algılayan çağdaş, sürekli ve başarılı bir model eğitim kurumu olmak.
Misyonİletişim halinde olduğumuz bireylere güven ve huzur içinde çağdaş eğitim vermek, sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamak ve bilgi toplumunun bir bireyi olarak yetiştirmek amacıyla; öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerini var olan çevre olanakları doğrultusunda en üst derecede geliştirerek, her alanda sorumluluk alabilen, bilim ve teknolojiye açık, çevresiyle ilgili, sorunlara çözüm getirebilen, toplumun istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirmek.
Telefon03122808470
Faks03122808470
AdresSamime Talat İlkokulu Şeker mahallesi 1438. sokak No12 Etimesgut / Ankara
Okulumuz Ulus´a ve Kızılay´a 20 Km, ilçe merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Ulus, Kızılay ve Sıhhiyeden Sincan Fatih, Eryaman otobüslerine binerek Etimesgut Şeker fabrikası durağında inerek ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuz arka caddesinden 540 nolu hat Ulus ve Kızılay´ dan geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://samimetalatilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Şeker Mahallesinde bulunmaktadır. Mahallemizde sağlık ocağı ve ptt hizmet vermektedir.
UlaşımUlus, Kızılay ve Sıhhiyeden Sincan Fatih, Eryaman otobüslerine binerek Etimesgut Şeker fabrikası durağında inerek ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuz arka caddesinden 540 nolu hat Ulus ve Kızılay´ dan geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Ulus´a ve Kızılay´a 20 Km, ilçe merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers Başlama :08:45
Ders Bitiş :14:35
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı369
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://samimetalatilkokulu.meb.k12.tr/06/27/887519/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)