Ankara / Etimesgut Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0(312) 281 22 88 Adres:GÖKSU MAH. SİVAS KONGRESİ CAD. MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 4 ETİMESGUT / ANKARA Web Sitesi:https://mustafakemalsml.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Etimesgut Okulları, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Ankara Etimesgut Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Ankara Etimesgut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://mustafakemalsml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulun her noktasına öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitim yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı kazanımları yaşantılarıyla ilişkilendiren, iş disiplini yüksek, süreç ve sonuçta çıkabilecek sorunlara ve sıkıntılara çözüm üretebilecek, çalışkan, sorumluluk sahibi iyi birer vatandaş yetiştirmek.
MisyonÖğretmenlerimizin yapıcı disiplini ve çalışma dinamizmi ışığında bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, barışçıl, aydın, ileri görüşlü, öğrenme ortamına aktif katılmayı öğrenmiş, kendi yetenekleri ölçüsünde akademik başarıya ulaşmayı hedeflemiş, analitik düşünme ve uygulama becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek.
Telefon0(312) 281 22 88
Faks(312) 281 1481
AdresGÖKSU MAH. SİVAS KONGRESİ CAD. MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 4 ETİMESGUT / ANKARA
İnternet Sitesihttps://mustafakemalsml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEtimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bulunmaktadır. Göksu Parkı ve İstanbul yolu ve Ayaş yoluna yakındır.
Ulaşımİl merkezine 25 km ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır. Okulumuza Kızılay´dan 541, 540, Ulus´dan 540 nolu otobüsler, Metro aktarmalı 548 nolu ego otobüsü ile okulumuza ulaşılabilir. Ayrıca Ulus ve Sıhhıye´den dolmuş vasıtasıyla ulaşılabilir. (Okulumuz Eryaman 1-2 metro durağına yürüme mesafesindedir.)
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 25 km ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzun öğrencileri için sözleşmeli servis firması vardır.
Ders Saatleri08:30-16:20
Yabancı Dilİngilzce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı97
  • Öğrenci Sayısı1017
  • Derslik Sayısı31
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://mustafakemalsml.meb.k12.tr/06/27/962830/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)