Ankara / Elmadağ Elmadağ Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://elmadaghem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTC Anayasası,Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ,hayat boyu öğrenme yoluyla ve “tam gün tam yıl” esaslı olarak yaygın eğitim faaliyetlerini;toplumumuzdaki her yaştan bireylerin kişisel gelişimlerini güçlendirmeleri,milli kültür unsurlarını kavramalarını,milli bütünleşmelerinin sağlanması,örgün eğitim dışına çıkmış bireylerin eğitimlerini tamamlamaları ve nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi olarak gerçekleştirmek.
Misyonİçinde bulunduğumuz yüzyılın değişen ve gelişen şartlarına ayak uydurmuş,bilgi ve beceri yeteneklerini devamlı olarak geliştiren ve bu yetenekleri bireylerin sosyal,kültürel,mesleki ve sportif olarak güçlenmeleri adına kullanan bir yaygın eğitimi kurumu olmak.
Telefon0312 863 6300
Faks0312 863 6300
AdresİSMETPAŞA MAH. MESLEK SK. NO 12 ELMADAĞ / ANKARA
İnternet Sitesihttps://elmadaghem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTürkiye Ankara Elmadağ Merkez.
UlaşımAnkara iline 41 km mesafededir.Halk Eğitim Merkezimiz, ilçe merkezinde faaliyet göstermektedir. Ankara Merkeze, 41 km mesafededir. Her 15 dakika aralıklarla Gençlik Parkı karşısından (Atatürk Spor Salonu önünden) kalkan özel ya da ring sefer yapan EGO otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkAnkara iline 41 km mesafededir.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Derslik Sayısı7
  • Atölye Sayısı1
Kaynak:https://elmadaghem.meb.k12.tr/06/09/120211/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)