Ankara / Çankaya Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:0312 502 13 39 Adres:Alacaatlı Mahallesi 3354/1 Cad. No 6 Çankaya/ANKARA İLGİNİN,BİLGİNİN,BAŞARININ,GÜVENİN,GELECEĞİN ADRESİ ÜMİTKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU Web Sitesi:https://umitkoy.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Çankaya Okulları, Ankara Anadolu İmam Hatip Liseleri, Ankara Çankaya Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ankara Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ankara Çankaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://umitkoy.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan,  kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, millî ve manevî değerlerine sahip çıkan, güçlü, mesleğinde lider, kendine ve milletine saygılı ve sorumlu insanları yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz öğrencilerinin ilçe, il, bölge, ülke ve uluslararası düzeyde yapılan sportif, kültürel ve akademik yarışmalarda birçok başarısı vardır.
Telefon0312 502 13 39
Faks0312 502 13 38
AdresAlacaatlı Mahallesi 3354/1 Cad. No 6 Çankaya/ANKARA İLGİNİN,BİLGİNİN,BAŞARININ,GÜVENİN,GELECEĞİN ADRESİ ÜMİTKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU
İnternet Sitesihttps://umitkoy.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEHİR MERKEZİ, Okulumuz Alacaatlı Mah. Ana bulvara yakın, ulaşımı kolay ancak trafik gürültüsünden uzak, öğrenci açısından güvenli nezih bir bölgede bulunmaktadır.
Ulaşım14 kmKızılay-Korukent metro aktarma 586-592-596-598 numaralı otobüsler ile Kızılay-Sıhhıye-Türkkonut dolmuşları
Merkezden Uzaklık14 km
Servis BilgisiSERVİS VAR (ÇAYYOLU, TÜRKKONUT, YAŞAMKENT, YAPRACIK, ETİMESGUT, SİNCAN, ERYAMAN, DEMETEVLER, YENİMAHALLE, ETLİK, KEÇİÖREN, DİKMEN, BEŞEVLER, BAHÇELİEVLER, BEŞTEPE, İNCEK, GÖLBAŞI) Öğrenci adreslerine göre güzergahlar değişiklik gösterebilir.
Kontenjan Bilgileri2020-2021 : 5. sınıf 70 öğrenci
9. sınıf 68 öğrenci
Ders Saatleri08:00-15:30
Yabancı Dilİngilizce-Arapça
İngilizce Ağırlıklı Yabancı Dil Programı
Arapça Ağırlıklı Yabancı Dil Programı
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFUTBOL,FUTSAL, BASKETBOL, HENTBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, TENİS, ATLETİZM, JUDO, TAEKWONDO, GELENEKSEL OKÇULUK, OLİMPİK OKÇULUK, ORYANTRİNG, ESKRİM, TREKKİNG BODY FİTNES.
ÜAİHL SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BÜNYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE BİRÇOK FARKLI ALANDA SPORCU LİSANSI ÇIKARILMAKTADIR.
ÜMİTKÖY AİHL SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ HENTBOL TAKIMI SÜPER LİGDE MÜCADELE ETMEKTEDİR.
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006
TÜBİTAK LİSELER ARASI PROJE YARIŞMALARI
KALKINMA AJANSI - ULUSAL AJANS PROJELERİ
  • Öğretmen Sayısı60
  • Öğrenci Sayısı452
  • Derslik Sayısı23
  • BT Odası Sayısı2
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://umitkoy.meb.k12.tr/06/06/760937/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)