Ankara / Çankaya Reşatbey İlkokulu

Telefon:3124829924 Adres:Öveçler Mahallesi Kabil caddesi No43 Çankaya/ ANKARA Web Sitesi:https://resatbeyio.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Çankaya Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Çankaya İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Çankaya İlkokul Haberleri
Kaynak:https://resatbeyio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonReşatbey ilkokulu öğrencileri eğitimlerini gerçekleştirirken; teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmayı amaçlamaktadır.

İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli. öğrencisine sosyal , kültürel etkinlikler ve öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir.
İnanıyoruz ki...Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.
İnanıyoruz ki...Öğrenciler bütün çalışmaların odak noktasıdır.
İnanıyoruz ki...Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.
İnanıyoruz ki...Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
Farkındayız ki Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar2017/2018 Eğitim-Öğretim Yılında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen “Hazin Beyaz Sarıkamış” konulu resim yarışmasında okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Hasibe GÜNDOĞAN il 3. Olmuştur.Yarışmada dereceye giren öğrencimiz ,danışman öğretmenimiz Şerafettin KARAKAYA ve okul müdürü Metin ALGÜL 08/01/2018 tarihinde saat 14:00’de Milli Eğitim Bakanlığı Şura salonunda düzenlenen tören ile ödüllerini almıştır.
Telefon3124829924
Faks3124794933
AdresÖveçler Mahallesi Kabil caddesi No43 Çankaya/ ANKARA
İnternet Sitesihttps://resatbeyio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇankayanın merkezinde Öveçler mahallesi Kabil caddesi üzerinde güzide bir bölgede, şirin ve başarılı bir eğitim - öğretim kurumuyuz.
Ulaşımİl İlçe merkezine 6 km mesafedeOtobüs-minibüs ile Kızılay Güven parktan ve Ulustan okulumuza kolayca gelinebilir.
Merkezden Uzaklıkİl İlçe merkezine 6 km mesafede
Servis Bilgisi1
Ders Saatleri09.00-14.20
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğalgaz kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı227
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://resatbeyio.meb.k12.tr/06/06/354270/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)