Ankara / Akyurt Nehire Bir Anaokulu

Telefon:0 312 844 02 69 Adres:Yıldırım Mah. Dr.Neslihan Özenli Cad. No11 Web Sitesi:https://nehirebiranaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Akyurt Okulları, Ankara Anaokulları, Ankara Akyurt Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ankara Anaokulu Haberleri, Ankara Akyurt Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://nehirebiranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNehire Bir Anaokulu’nun vizyonu;çocukların gelişim düzeyleri,bireysel farklılıkları,ilgi alanları,yetenekleri ve ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan eğitim programları ve etkinlikleri,özgüven duygusu gelişmiş,kendini rahatça ifade edebilen,bir sonraki eğitim öğretim basamaklarına hazır olan, tüm gelişim alanlarının gelişime önem veren,çocukların yaratıcılıklarını destekleyen eğitim anlayışını benimseyen,aile katılım çalışmalarına önem veren emsalleri arasında önemli bir yere sahip ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MisyonNehire Bir Anaokulu’nda öğrenciler alanında yetişmiş öğretmenler tarafından bilgiye ezbere dayalı olarak değil,yaparak yaşayarak öğrenme modeline uygun eğitim programları uygulanarak ulaşmaktadır.Çocuklar kendine güvenen,öz saygısı gelişmiş,Türk Milli Eğitiminin ve Okulöncesi Eğitiminin amaçları doğrultusunda sorumluluk sahibi,kendi haklarını koruyabilen ve ayrıca başkalarının haklarına da saygı gösteren, ,vatan ,millet, bayrak gibi kavramları öğrenerek ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Kurumumuz aile katılımı çalışmalarını desteklemekte ve bu konuda aileleri de eğitim çalışmalarına dahil ederek plan ve program hazırlamaktadır. Okulumuz Okulöncesi alanda gelişmeleri yakından takip eden ve bir Avrupa projesi olan e-twinning projesınde Aralık ayından itibaren üyeliği bulunan, diğer Avrupa ülkerindeki okulöncesi öğretmenleri ile iletişim kuran, bilgi paylaşımı yapan proje ve işbirliği çalışmalarına önem veren bir kurumdur.
Telefon0 312 844 02 69
Faks0 312 844 02 79
AdresYıldırım Mah. Dr.Neslihan Özenli Cad. No11
İnternet Sitesihttps://nehirebiranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz Ankara´nın Kuzeydoğusunda yer alan Başkent´e çok yakın mesafede, sınırları içerisinde Esenboğa Uluslararası Havaalanı barındıran hızla kalkınan ve büyüyen sirin bir ilçe ve sanayi kenti.
Ulaşımİl merkezine uzaklık 35 km.İlçe merkezinde bulunmaktadır. Okulumuza Ankara´dan EGO Otobüsleri ve Akyurt Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Sabah 06:30 Gece 23:00 saatleri arasında ulaşım imkanı vardır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 35 km.İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Öğretim Şekliİkili Eğitim
Ders SaatleriSabah Grupları: 08:00-13:00
Öğle Grupları:13:00-18:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
ProjelerE-Twinning Projeleri
Beslenme Dostu Okul Projesi
Beyaz Bayrak Projesi
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı166
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://nehirebiranaokulu.meb.k12.tr/06/26/974648/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)