Anadolu Mektepleri Kapsamında Mustafa Kutlu Paneli Gerçekleştirildi

Gençlerimizde milli ve manevi değerleri geliştirmek, onları okumaya, yazmaya ve konuşmaya teşvik etmek amacıyla kurulan; Türkiye’nin pek çok ilinde faaliyetlerde bulunan Anadolu Mektepleri kapsamında okulumuzda “Mustafa Kutlu Paneli” gerçekleştirdi.

 

Panelde Hatice Büşra Özyiğit, “Mustafa Kutlu Hikayelerinde Tasavvuf”; Fatmanur Karabulut, “Mustafa Kutlu Hikayelerinde Gelenekten Kopuş”; Mehmet Akif Aydın, “Mustafa Kutlu Hikayelerinde Göçün Birey Üzerindeki Etkisi”; Berilsu Çıplak, “Mustafa Kutlu Hikayelerinde Siyasi ve Bürokratik Yozlaşma” konuları üzerine konuşmalar yaptılar. 

 

Panel Başkanı Feyzanur Akan’ın yönettiği panelde Okul Müdürümüz Fatih Ayan da konuşma yaptı. Bu mektebe dahil öğrencilerimizle gurur duyduğunu belirten Ayan, öğrencilerimizi tebrik etti. Panelde konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ayaz ise okumanın, hele ki İlimizin önde gelen değerlerinden biri olan Mustafa Kutlu’yu okumanın, öğrencilerimize kattığı pahabiçilemez özellikleri anlattı. Öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Erzincan’ın önde gelen eğitim kurumlarından Ertuğrulgazi Anadolu Lisesinin hazırladığı panel, Mustafa Kutlu’ya ve onun düşün dünyasına bir kapı aralamak isteyen tüm gençlerimize yol gösterir nitelikte bir etkinlikti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzincan Merkez Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)