Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Mustafa Kutlu İlçe Panelimiz

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları; düşünce, sanat ve kültür hayatımızda büyük etkileri ve katkıları olan yazarlarımızın bütün eserlerinin ve hakkında yazılanların okunması, değerlendirilmesi, yorumlanması temeline dayalı, okuma sonuçlarının yazı ve konuşma ile ifade edilmesi, panel ve açık oturumlarla topluma aktarılması şeklinde devam eden ve nihayet elde edilen bu birikim ve tecrübe ile, okuyucuların; düşünce, kültür ve sanat yolculuklarına kendi başlarına devam edebilecekleri derinlikli bir bilinç ve evrensel bir ufuk kazandırmayı hedeflemektedir.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Sami Güçlü Beyefendinin uhdelerinde hayat bulan Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı çerçevesinde içemiz Çubuk Halk Eğitimi Merkezinde Meliha Hasanali Bostan Fen Lisesi, Şehit Hayati Bilgin MTAL ve Şehit Ömer Takdemir İHL öğrencilerinin Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Mustafa Kutlu paneli programında göstermiş oldukları performansdan dolayı kendilerini kutluyor, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesinin yürütülmesinde desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Recai Özdemir’e projeye ilçemizde öncülük eden ve etkinliklere vesile olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Himmet Dağlı’ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Programı teşrifleri münasebetiyle Anadolu Mektebi Merkez Yürütme Kurulu Başkanı  Sayın Sami Güçlü beyefendiye, kıymetli hanımefendi Şükran Koyuncu'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Alican Kılıç'a, değerli şube müdürlerimize, öğrencilerimize ve velilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çubuk Şehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)