Ana Sınıfı Öğrencilerimizden E - Twinning Projesi. . .

Okulumuz Yunus Emre Ortaokulu Anasınıfı A şubesi öğretmeni Derya ÇAYIRKUŞU ve öğrencilerinin katıldığı eTwinning projemiz başlıyor.

 

Oyun Arkadaşım Matematik eTwinning projemiz 9 Türkiye,4 Romanya,1 Litvanya,1 Azerbaycan ülkelerinden oluşan 15 Okul Öncesi Öğretmeni ve öğrencilerinin uygulayacağı bir projedir. Projemiz erken çocukluk döneminde matematik kavramlarını oyunlar yoluyla öğretmeyi, çocukların matematiğe karşı ilgi duymasını sağlamayı ve bilişsel gelişimi desteklemeyi amaçlamaktadır. 

Projemizde öğrencilerimizin farklı kültürleri tanıması, kullanacağımız web2 araçları ile öğretmen rehberliğinde teknolojiyi aktif kullanmaları, dijital etkinlikleri uygulamaları, işbirlikçi ve ortak ürünlere yer verilerek işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde uygulayacağımız etkinliklerle zenginleştireceğimiz matematik projemiz başlıyor.

Projemizde; Ritmik sayma ,Geometrik şekiller,  EşleştirmeÖrüntü, Su doku, Tek-çift, Kodlama, Gruplama, Sağ-sol beyin çalışmaları,Hafıza oyunları,  Puzzle, Toplama-Çıkarma kavramları; çocukların yaş ve gelişim seviyelerine uygun şekilde uygulanacak olan matematik çalışmalarıyla desteklenecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)