Amasya´nın Minikleri Bugün Okullarda Kahvaltı Yaptılar.

Öğrenciler Arasında Kahvaltı Bilincini Oluşturmak,Kahvaltının Önemini Vurgulamak ve Öğrencilere Kahvaltıyı Sevdirmek Amacıyla Amasya İl Genelinde Bütün İlkokullarda Aynı Anda Kahvaltı Programı Düzenlendi.

 

 

Bugün Amasyamızın Bütün İlkokullarında Aynı Anda Saat 09.00´da Minik Öğrencilerimiz,Sayın Valimiz İ.Halil ÇOMAKTEKİN´in Direktifleri Doğrultusunda Kahvaltılarını Okullarda Yaptılar.Okulumuz Kızılca İlkokulunda Öğrenim Gören 60 Öğrencimiz ve Öğretmenleri De Kahvaltı Etkinliğine Katıldı.Oldukça Zengin Bir Açık Büfe Usulü Kahvaltı Hazırlanmasında Emeği Geçen Başta Sınıf Öğretmenlerimize ve Okul İdaresine Şükranlarımızı Sunarız.Okul Müdürümüz Sayın Murat ÖNDER Yaptığı Konuşmada Şu İfadelere Yer Verdi

´´ Bir ülkenin ve toplumun en güçlü sermayesi her zaman vurguladığımız gibi insan sermayesidir. Toplumların en büyük gücü gençliğidir, çocuklarıdır. Çocuklarımız, öğrencilerimiz, gençlerimiz her açıdan çok iyi yetişmeliler. Tabi ki bilgili, kültürlü yetişecekler. Fakat bilgili, kültürlü olabilmek için öncelikle sağlıklı olmamız gerekiyor. Her işin başı sağlıktır. Sağlık olmadan hiçbir başarı gelmez. Sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Sağlıklı olmanın da en önemli yollarından biri yeterli, dengeli, düzgün beslenmedir. Bu beslenmenin içerisinde de kahvaltının ayrıca bir önemi ve yeri vardır."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Gümüşhacıköy Kızılca Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)