Amasya / Taşova Alpaslan Ortaokulu

Kaynak:https://tasovaalpaslanoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, kendisi ve çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen bilim ve teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, hem kendilerini hem çevrelerini mutlu edebilecek bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.
MisyonÖğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değişime ve gelişime açık, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip ve kendine güvenen, en az bir yabancı dili bilen, bilim ve teknolojinin farkında olan, hoşgörü sahibi, katılımcı, kişiler arası etkileşimde başarılı, kendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
AdresAlpaslan Kasabası Taşova/AMASYA
İnternet Sitesihttps://tasovaalpaslanoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAlpaslan Köyü TAŞOVA/AMASYA
Ulaşımil merkezine:54km
ilçe merkezine:9kmKasaba halk minübüsleri
Merkezden Uzaklıkil merkezine:54km
ilçe merkezine:9km
Ders Saatleri8:50-15:20
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkul Sporları kapsamında Bocce il müsabakalarında okul takımımız Amasya 4. olarak kupa ve madalya almaya hak kazanmıştır.
Projeler1- TUBİTAK 2204 projeleri kapsamında Ortaokul öğrencileri okulumuz Matematik Öğretmeni Tuğba ARDUÇ ve 7. sınıf öğrencilerinden Kerem GÖZAYDIN ´´Yamuksal Sayıları Yerleştirelim´´ adlı proje ile katılım sağlanmıştır.
2- e-Twinning projesi kapsamında okulumuz matematik öğretmeni Tuğba ARDUÇ ve 7. sınıf öğrencilerinden Kerem GÖZAYDIN, Yasin ÇELİK, Alihan AKÇE, Arda GENCEL, Nedim Efe ZORLU ile ´´Matematik Müzesi´´ projesi ile katılım sağlamıştır.
3- e-Twinning projesi kapsamında yine okulumuz İngilizce öğretmeni Fatmana KİRLEK ve 7. sınıf öğrencilerinden İlayda ÇELİK, Kerem GÖZAYDIN, Yasin ÇELİK, Alihan AKÇE, Arda GENCEL ile ´´ENDANGERED WILD ANIMALS´´ projesi ile katılım sağlanmıştır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı56
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://tasovaalpaslanoo.meb.k12.tr/05/06/118097/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)