Amasya / Suluova Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi

Telefon:3584170516 Adres:HACIBAYRAM MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 492 SULUOVA / AMASYA Web Sitesi:https://suluovaanadolu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Suluova Okulları, Amasya Anadolu Liseleri, Amasya Suluova Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Amasya Anadolu Lisesi Haberleri, Amasya Suluova Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://suluovaanadolu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine ve öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için yardımcı olmaktır.
MisyonOkulun ve çevrenin tüm olanaklarından yararlanarak, öğrencilerimizin kendilerini özgürce ifade edebilmelerini ve yeteneklerini açığa çıkarmalarını sağlayacak nitelikli ve kaliteli öğrenme ortamları sunmaktır.
Telefon3584170516
AdresHACIBAYRAM MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 492 SULUOVA / AMASYA
İnternet Sitesihttps://suluovaanadolu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSULUOVA İLÇESİ,ORTA KARADENİZ´DE AMASYA İLİNİN KUZEY-KUZEY BATISINDA YER ALMAKTADIR.KARADENİZ İKLİMİ İLE KARASAL İKLİM ARASINDA BİR GEÇİŞ DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.İLÇEMİZ KARADENİZ-İÇ ANADOLU VE DOĞU ANADOLU BÖLGELERİNİN KESİŞTİĞİ BİR NOKTADADIR.
UlaşımAMASYA İL MERKEZİNE 25 KM.UZAKLIKTADIR VE İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.MERZİFON HAVAALANI­­­­NA 15 DAKİKA,SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANINA 2 SAAT UZAKLIKTADIR.AYRICA MARMARA BÖLGESİNDEN KARADENİZ BÖLGESİNE,İÇ ANADOLU´DAN DOĞU ANADOLU´YA GİDEN OTOBÜSLER İLÇEMİZDEN GEÇMEKTEDİR.Ayrıca il merkezinden servis imkanı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkAMASYA İL MERKEZİNE 25 KM.UZAKLIKTADIR VE İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri102
Ders Saatleri08:30 - 15:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı484
  • Derslik Sayısı17
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://suluovaanadolu.meb.k12.tr/05/05/300243/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)