Amasya / Merzifon Mehmet Çelebi Ortaokulu

Telefon:03585132968 Adres:Hacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No99 Merzifon/AMASYA
İl Merkezine 45km
İlçe Merkezine 2 km
Taşıma+Yaya
Web Sitesi:https://merzifonmehmetcelebiortaokulu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Merzifon Okulları, Amasya Ortaokulları, Amasya Merzifon Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Amasya Ortaokul Haberleri, Amasya Merzifon Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://merzifonmehmetcelebiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz; her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerle yetişmesini benimsenmiştir. Bunun için bütün aksaklıklar giderilecek, eğitimin kalitesini artırmak için bütün imkanlar kullanılacaktır. Seviye belirleme sınavı ile sosyal ve kültürel alanda alınan başarılar kalitemizin ölçüsü olacaktır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri kazandırmak ve en başarılı ilköğretim okulları arasında yer almak en önemli hedeflerimiz arasındadır.
MisyonYaşam boyu öğrenmeyi kendisine felsefe edinen, araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, toplumsal, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, farklılığın zenginlik olduğunun bilincinde, gelişmelere ayak uydurabilen; sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirerek, onları hayata hazırlamaktır.

Telefon03585132968
AdresHacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No99 Merzifon/AMASYA
İl Merkezine 45km
İlçe Merkezine 2 km
Taşıma+Yaya
İnternet Sitesihttps://merzifonmehmetcelebiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No:99 Merzifon/AMASYA
UlaşımTaşıma+Yaya
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 45km
İlçe Merkezine 2 km
Ders Saatleri08:30-15:05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Doğalgaz)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı73
Kaynak:https://merzifonmehmetcelebiortaokulu.meb.k12.tr/05/04/750560/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)