Amasya / Merzifon Mehmet Çelebi İlkokulu

Telefon:3585132968 Adres:Hacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No87 Merzifon/AMASYA Web Sitesi:https://mehmetcelebi.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Merzifon Okulları, Amasya İlkokulları, Amasya Merzifon İlkokulları, İlkokul Haberleri, Amasya İlkokul Haberleri, Amasya Merzifon İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mehmetcelebi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz; her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerle yetişmesini benimsenmiştir. Bunun için bütün aksaklıklar giderilecek, eğitimin kalitesini artırmak için bütün imkanlar kullanılacaktır.

Seviye belirleme sınavı ile sosyal ve kültürel alanda alınan başarılar kalitemizin ölçüsü olacaktır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri kazandırmak ve en başarılı ilköğretim okulları arasında yer almak en önemli hedeflerimiz arasındadır.
MisyonYaşam boyu öğrenmeyi kendisine felsefe edinen, araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, toplumsal, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, farklılığın zenginlik olduğunun bilincinde, gelişmelere ayak uydurabilen; sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirerek, onları hayata hazırlamaktır.
Telefon3585132968
AdresHacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No87 Merzifon/AMASYA
İnternet Sitesihttps://mehmetcelebi.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkezyaya
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders Saatleri08:30-15:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı85
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://mehmetcelebi.meb.k12.tr/05/04/310401/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)