Amasya / Merkez Şehit Selçuk Özarı Özel Eğitim Anaokulu

Telefon:03582120110 Adres:KİRAZLIDERE MAH. ŞİFA SK. ŞEHİT SELÇUK ÖZARI ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO 8/1 MERKEZ / AMASYA Web Sitesi:https://amasyaozelegitimanaokulu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Merkez Okulları, Amasya Anaokulları, Amasya Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Amasya Anaokulu Haberleri, Amasya Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://amasyaozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak,bu sayede 3-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımızın dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Geliştirilmiş projelerle Türkiye çapında örnek bir okul olmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim-öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmak ve 3-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza yaşamın bütün damarlarından beslenmesini sağlarken alanda eğitim veren diğer kurumlara da rehberlik ve öncülük etmektir.
MisyonOkulumuz anayasamızın 42. maddesinde yer alan "hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz." ilkesinden yola çıkılarak 3-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve ailelerine eğitim vermektedir. Bölgemizde bulunan tüm 3-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve onların performansları ölçüsünde eğitimlerini üstlenmektedir.Gerekli bilgilendirme seminerleri, broşürler ve internet sitemizle çocukların bulundukları çevrede kabul görme süreçlerini arttırmak, çocuğu merkez alan bir anlayışla aile okul ve çocuk üçgeninde çağdaş, kaliteli eğitim vermektir.
Telefon03582120110
AdresKİRAZLIDERE MAH. ŞİFA SK. ŞEHİT SELÇUK ÖZARI ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO 8/1 MERKEZ / AMASYA
İnternet Sitesihttps://amasyaozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezindedir. Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındadır.Şehir içi ulaşım hatlarıyla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezindedir. Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındadır.
Servis BilgisiÖğrencilerimizin tamamı taşımalı eğitim kapsamında servis kullanmaktadır.
Ders Saatleri09:00 - 14:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı36
  • Derslik Sayısı8
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://amasyaozelegitimanaokulu.meb.k12.tr/05/01/767376/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)