Amasya / Merkez Müftü Mehmed Tevfik İlkokulu

Telefon:0 358 212 88 75 Adres:KİRAZLIDERE MAH. ŞİFA SK. M.MEHMET TEVFİK SİTESİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 8 MERKEZ / AMASYA Web Sitesi:https://muftumehmedtevfikilkokulu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Merkez Okulları, Amasya İlkokulları, Amasya Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Amasya İlkokul Haberleri, Amasya Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://muftumehmedtevfikilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ortamımız ve eğitim süreçlerimiz geliştirilsin.İstiyoruz ki Öğrencilerimiz derste öğrendiklerini yaşamlarına geçirebilsin.İstiyoruz ki Okulumuzda ki herkes her gün daha iyiye ulaşmak için birlikte çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsın.
MisyonBiz…Yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran,çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.Öğrencinin Başarısı : Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, ilgi alanlarını artırmak, karakterlerini sağlamlaştırmak amacını güden sürekli bir ilerleme sürecidir. Misyonumuzun İlkesi : Etki alanının içindeki herkesin çeşitli alanlardaki var olan yeteneklerini araştırmak, keşfetmek,geliştirmek.
Telefon0 358 212 88 75
Faks0 358 212 88 75
AdresKİRAZLIDERE MAH. ŞİFA SK. M.MEHMET TEVFİK SİTESİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 8 MERKEZ / AMASYA
İnternet Sitesihttps://muftumehmedtevfikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKirazlıdere Mah. Terminal Cad.Şifa Sokak No:8 AMASYA
UlaşımŞEHİR MERKEZİ YÜRÜYEREK VEYA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM HATLARI İLE
Merkezden UzaklıkŞEHİR MERKEZİ
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM
Ders Saatleri08:35-14:15
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı156
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://muftumehmedtevfikilkokulu.meb.k12.tr/05/01/767649/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)