Amasya / Merkez Boğa İlkokulu

Telefon:0(358) 244 20 65 Adres:BOĞAKÖY KÖYÜ BOĞAKÖY KÜME EVLERİ BOĞA ILKOKULU BLOK NO: 307 MERKEZ / AMASYA Web Sitesi:https://bogailkokulu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Merkez Okulları, Amasya İlkokulları, Amasya Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Amasya İlkokul Haberleri, Amasya Merkez İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencileri, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.
MisyonÖğrencilere, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak.
Telefon0(358) 244 20 65
AdresBOĞAKÖY KÖYÜ BOĞAKÖY KÜME EVLERİ BOĞA ILKOKULU BLOK NO: 307 MERKEZ / AMASYA
İnternet Sitesihttps://bogailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBoğa Köyü - Merkez/AMASYA
UlaşımOkulumuz Amasya İl Merkezine 30 km uzaklıktadır. Okulumuz, Amasya Merkeze 30 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Köyümüze, Tugay- Bulduklu Köyü yolu üzerinden gelindiğinde Amasya Merkeze uzaklık 18 km. olmaktadır. Ancak bu yol çok virajlıdır. Köyümüze ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır. Okulumuz öğretmenleri kendi araçlarıyla köye ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Amasya İl Merkezine 30 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServis yoktur.Okulumuza ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır.
Öğretim ŞekliOkulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.1.ve 2.sınıflar bir arada,3.ve 4.sınıflar bir arada eğitim görmektedir.
Ders SaatleriOkulumuzda ders zili 08:30´da çalmaktadır. Tenefüsler 15´er dakikadır. 11:55´ten 12:35´e kadar öğle tatili yapılmakta ve 14:10´da dersler bitmektedir.
Isınma TürüOkulumuz soba ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı36
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://bogailkokulu.meb.k12.tr/05/01/707192/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)