Amasya / Hamamözü Hamit Kaplan Ortaokulu

Telefon:0 (358) 787 60 03 Adres:Arkutbey Mah. Stadyum Cad. No.16 Hamamözü
Amasya il merkezine 90 km. olup Amasya´nın en uzak ilçesidir. Çorum merkeze 45 km., Merzifon ilçesine 45 km. ve Gümüşhacıköy ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Okul ilçe merkezinde olup ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://hamitkaplanoo.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Hamamözü Okulları, Amasya Ortaokulları, Amasya Hamamözü Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Amasya Ortaokul Haberleri, Amasya Hamamözü Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hamitkaplanoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON

Milletimize daha iyi yaşam şartları sağlayabilmek için ülkemize hizmet edecek; ülkemizin, dünyanın gelişmiş ülkeleri arasına girmesini sağlayabilecek hizmetlerde bulunacak bireyleri, üst eğitim kurumlarına hazırlayan, çağdaş altyapısı ve öncü uygulamalarıyla dünyada örnek alınan eğitim kurumlarından biri olmak.
MisyonAtatürk ilkelerine ve Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli, sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe, karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, girişimci, yapıcı, yaratıcı, topluma karşı sorumluluk duyan, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş kişiler yetiştirmektir. Biz bunlara inanan insanlarız, bunları yapmak için varız ve bu doğrultuda mesai harcayarak insanımızı mutlu kılmak için çalışıyoruz. Milli ve manevi duygularla öğrencilerimizin her türlü becerilerini dikkate alarak eğitim ve öğretimimizi sağlamaktayız.
Başarılar2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında 2 Fen Lisesi kazandırma, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Amasya İl Geneli Futbol Turnuvası 2.liği, sayısız il güreş şampiyonluğu, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı kurumlar arası futbol şampiyonluğu ve kurumlar arası voleybol 2.liği.
2016/2017 Eğitim Öğretim yılında Amasya´da yapılan ´Kahramanların Dilinden 15 Temmuz´ isimli öykü yarışmasında okulumuz il ikincisi olmuştur.
Okul kız voleybol takımımız grup 1.si olarak il genelinde müsabakalara katılmış ve ilde 4. olmuştur.
Telefon0 (358) 787 60 03
AdresArkutbey Mah. Stadyum Cad. No.16 Hamamözü
Amasya il merkezine 90 km. olup Amasya´nın en uzak ilçesidir. Çorum merkeze 45 km., Merzifon ilçesine 45 km. ve Gümüşhacıköy ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Okul ilçe merkezinde olup ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://hamitkaplanoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuza şehir merkezinden ve 17 köyden taşımalı öğrenciler gelmekte olup taşımalı öğrencilere öğle arası yemek verilmektedir.İlçe nüfusu merkez 1500 ve köylerle birlikte 6000 civarındadır.Kaplıcasıyla ve dünya, olimpiyat şampiyonu güreşçileriyle tanınan ilçemiz bir çok yerli ve yabancı turisti misafir etmektedir.
UlaşımOkul ilçe merkezinde olup ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkAmasya il merkezine 90 km. olup Amasya´nın en uzak ilçesidir. Çorum merkeze 45 km., Merzifon ilçesine 45 km. ve Gümüşhacıköy ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzda taşımalı eğitim merkezidir. Öğrencilerimizin büyük kısmı ilçemize bağlı köylerden servislerle okula gelmektedir.
Kontenjan Bilgileri74 Öğrenci
Ders SaatleriDers sabah 08.30´da başlar 12:30´da öğle arası vardır ve öğle sonu 15.50´de biter.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz bünyesinde güreş ve futbol kursu düzenlenmiştir.
Bilimsel EtkinliklerTubitak 4006 Bilim Fuarı
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı64
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hamitkaplanoo.meb.k12.tr/05/07/236200/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)