Amasya / Gümüşhacıköy Şehit Ümit Çoban Ortaokulu

Telefon:03587171017 Adres:Artıkabat Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Funda Sokak No17 Gümüşhacıköy/Amasya Web Sitesi:https://sehitumitcobanortaokulu.meb.k12.tr Amasya Okulları, Amasya Gümüşhacıköy Okulları, Amasya Ortaokulları, Amasya Gümüşhacıköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Amasya Ortaokul Haberleri, Amasya Gümüşhacıköy Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini dikkate alarak öğrencileri en iyi şekilde dünya ile yarışır bireyler hazırlamaktır.
MisyonGeleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, İnsanlara karşı sorumluluk sahibi, Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olan kendine güvenen çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Telefon03587171017
AdresArtıkabat Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Funda Sokak No17 Gümüşhacıköy/Amasya
İnternet Sitesihttps://sehitumitcobanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Gümüşhacıköy ilçe merkezindedir.
UlaşımOkulumuz İl merkezine 65 Km uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.Okul personelimiz okula ulaşımı özel araçları veya yaya olarak sağlamaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 65 Km uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Servis BilgisiOkulumuz ilçe merkezinde olduğu için servisle ulaşım yoktur.
Ders Saatleri08:35 İLE 15:25 ARASI
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı84
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://sehitumitcobanortaokulu.meb.k12.tr/05/03/765443/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)