Aksaray / Sultanhanı Atatürk İlkokulu

Telefon:3822422009--3822422009 Adres:İSTİKAMET MAH. ATATÜRK CAD.NO 6 SULTANHANI / AKSARAY Web Sitesi:https://sultanhaniataturk.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Sultanhanı Okulları, Aksaray İlkokulları, Aksaray Sultanhanı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aksaray İlkokul Haberleri, Aksaray Sultanhanı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sultanhaniataturk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ
A)KİŞİSEL AÇIDAN
1)İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenmeye hazırlamak.
2)Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak.
3)Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, Eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak.
B)TOPLUMSAL AÇIDAN:
1)Atatürk ilke ve inkılâplarına, T.C Anayasasına ve Demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli ve toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak.
MisyonMİSYONUMUZ
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireylerin yetiştirmek.Bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Telefon3822422009--3822422009
AdresİSTİKAMET MAH. ATATÜRK CAD.NO 6 SULTANHANI / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://sultanhaniataturk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÜnlü İpek yolu üzerinde olan ilçemiz meşhur Sultan“hanı Kervansarayı” sayesinde gün içerisinde yüzlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir.Nüfusu 12 bin civarında olan ilçemiz el dokuması halıları ve kıymetli halıların onarımı ile de meşhurdur.
UlaşımOkulumuz Aksaray İline bağlı Sultanhanı İlçesinde bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklığı 45 km´dir.
İl merkezine ulaşım çok iyi seviyede olup her yarım saatte bir halk otobüsü bulunmaktadır. Ayrıca ilçemiz Aksaray-Konya arası ana yol üzerinde olması nedeni ile şehirler arası ulaşım yapan otobüslerin güzergahındadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Aksaray İline bağlı Sultanhanı İlçesinde bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklığı 45 km´dir.
Ders SaatleriDers Başlangıç: 09.00
Ders Bitiş : 15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFERLİ(KÖMÜRLÜ)
İnternet BağlantısıADSL
Projeler2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAYRAKLAR İLE MUTLULUK" E-TWİNNİNG PROJESİ
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı304
  • Derslik Sayısı13
  • Atölye Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://sultanhaniataturk.meb.k12.tr/68/01/572530/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)