Aksaray / Ortaköy İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:3823518202 Adres:MALTEPE MAH. MEHMET AKİF ERSOY SK. NO 15 ORTAKÖY / AKSARAY
Ortaköy ilçe merkezinde Maltepe Mahallesinde Ortaköy Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşmaktadır. Merkezden yürüyerek ulaşılabilecek bir konumdadır. İlçe merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Okulumuza çevre ilçe ve köylerden gelen öğrencilerimiz kendi imkanları ile oluşturdukları servislerle okulumuza gelmektedirler.
Web Sitesi:https://ortakoysml.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Ortaköy Okulları, Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Aksaray Ortaköy Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Aksaray Ortaköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ortakoysml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSağlık sektöründe ihtiyaç duyulan, sağlık meslek elemanı yetiştiren, eğitiminde çevre, bölge ve ülke çapında saygın ve tercih edilen, alanındaki yenilik ve değişime öncü olan, rekabet gücüne sahip, mensubu olmaktan her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili, yenilik ve gelişmeleri takip eden, sürekli kendini yenileyen, Atatürk İlke ve İnklaplarına ve Cumhuryetimizin temel değerlerine yürekten bağlı, vtansever, milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen Sağlık Meslek elemanları yetiştirmektir.
BaşarılarAdalet ve insan odaklılık, Çalışma Disiplini, Güvenirlilik ve dürüstlük, ekonomiklik, verimlilik, etkinlik, güvenlik, güncellik, dakiklik ve ulaşılabilirlik, profesyonellik ve mesleki uzmanlık, sürdürülebilirlik çözüm odaklılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik, toplumsal sorumluluk, yenilikçilik, dinamiklik ve girişimcilik, katılımcılık ve paylaşımcılık, teknolji kullanımında yetkinlik.
Telefon3823518202
Faks3823518202
AdresMALTEPE MAH. MEHMET AKİF ERSOY SK. NO 15 ORTAKÖY / AKSARAY
Ortaköy ilçe merkezinde Maltepe Mahallesinde Ortaköy Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşmaktadır. Merkezden yürüyerek ulaşılabilecek bir konumdadır. İlçe merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Okulumuza çevre ilçe ve köylerden gelen öğrencilerimiz kendi imkanları ile oluşturdukları servislerle okulumuza gelmektedirler.
İnternet Sitesihttps://ortakoysml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMaltepe Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi68400 Aksaray/Ortaköy
UlaşımOkulumuza çevre ilçe ve köylerden gelen öğrencilerimiz kendi imkanları ile oluşturdukları servislerle okulumuza gelmektedirler.
Merkezden UzaklıkOrtaköy ilçe merkezinde Maltepe Mahallesinde Ortaköy Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşmaktadır. Merkezden yürüyerek ulaşılabilecek bir konumdadır. İlçe merkezine uzaklığı 2 km´dir.
Servis BilgisiOkulumuza ait servis yoktur.
Kontenjan Bilgileri68
Ders Saatleri08.30 16:30
Isınma TürüKalorifer (Doğal gaz)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerMasa tenisi, Satranç, Voleybol ve futbol etkinlikleri düzenlenir. Saha yapımı tamamlandığında Basketbol vb. etkinliklerde yapılacaktır.
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı205
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://ortakoysml.meb.k12.tr/68/04/963265/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)