Aksaray / Merkez Havva Kulak Ortaokulu

Telefon:03822515020 Adres:Sağlık Kasabası AKSARAY/MERKEZ
İl merkezine 7 km uzaklıktadır.
Merkezden kalkan saat başı minibüs seferleri bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz genelde merkezden şahsi araçlarıyla birlikte okulumuza gelmektedirler.
Web Sitesi:https://havvakulak.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Merkez Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://havvakulak.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
MisyonToplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.
Telefon03822515020
AdresSağlık Kasabası AKSARAY/MERKEZ
İl merkezine 7 km uzaklıktadır.
Merkezden kalkan saat başı minibüs seferleri bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz genelde merkezden şahsi araçlarıyla birlikte okulumuza gelmektedirler.
İnternet Sitesihttps://havvakulak.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSağlık Kasabası Aksaray´ın Merkezine en yakın kasabasıdır.Ulaşımı kolay ,okul ortamı güzeldir.
UlaşımMerkezden kalkan saat başı minibüs seferleri bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz genelde merkezden şahsi araçlarıyla birlikte okulumuza gelmektedirler.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 7 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:50-15:35
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı111
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://havvakulak.meb.k12.tr/68/01/971731/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)