Aksaray / Merkez Hasandağı Ortaokulu

Adres:Cumhuriyet Mahallesi 7531 Sokak No 2 MERKEZ / AKSARAY Web Sitesi:https://hasandagi.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Merkez Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hasandagi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, Dinamik, özgür düşünen, kendine güvenen, Tüm çalışanların parçası olmaktan gurur duyduğu çağa ve çevresindeki değişimlere duyarlı yenileşme anlayışına sahip bilgi toplumu olmak; Tük Milli Eğitim Sistemine bilgi çağının gereklerine göre katma değer oluşturmak...
MisyonHer alanda yetkin ve özgüvene sahip, Çok amaçlı ve bağımsız düşünme yeteneği ile donanmış, Bilimsel ve teknolojik gelişimlere duyarlı, Üretilen bilgilerin toplumun her kesiminde yayılmasına katkıda bulunan, Değişime açık, paydaşların ve çalışanların memnuniyetini esas alan ve çalışanlarını ana amaçlara doğru seferber eden; Türk Eğitim Sistemimizin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip dünya vatandaşı yetiştirecek okullarımızın arkasında itici güç olmak.
Başarılar2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında il içinde ve il dışında yapılan sportif faaliyetler ve sosyal faaliyetlerde birçok öğrencimiz il, bölge ve Türkiye derecesi etmiştir. Ayrıca Ortak Sınavlarda 12 öğrencimiz Fen Liselerine yerleşmiştir.
Faks...
AdresCumhuriyet Mahallesi 7531 Sokak No 2 MERKEZ / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://hasandagi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mahallesi 7531 Sokak No: 2 MERKEZ / AKSARAY
Ulaşım7 KM Ulaşım Halk Otobüsleri ile sağlanmakta olup, personelimiz kendi özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklık7 KM
Servis BilgisiÖğrenciler, özellikle kış aylarında servis imkanından faydalanmaktadır. Servis hizmeti öğrencilerimize özel servisler vasıtasıyla sağlanmaktadır.
Öğretim ŞekliNORMAL
Ders Saatleri08.30 - 15.30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, voleybol, basketbol, dart, masa tenisi, badminton, bocce , judo alanlarında öğrencilerimiz il içi ve il dışında gösterdikleri başarılarla göğsümüzü kabartmaktadırlar.
Bilimsel EtkinliklerGeleneksel olarak her yıl "TÜBİTAK Bilim Fuarları" yapılmaktadır.
Projeler...
  • Öğretmen Sayısı57
  • Öğrenci Sayısı870
  • Derslik Sayısı29
  • Atölye Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hasandagi.meb.k12.tr/68/01/703248/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)