Aksaray / Merkez Armutlu Ortaokulu

Telefon:03822465105 Adres:ARMUTLU KÖYÜ GENÇ OSMAN MEVKİİ 1. SK. ARMUTLU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 33 MERKEZ / AKSARAY Web Sitesi:https://armutluortaokulu.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Merkez Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://armutluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi farklılıkları zenginlik kabul eden kendine güvenen katılımcı kişiler arası etkileşimde başarılı kendini sorgulayan özgür düşünebilen düşündüğünü ifade edebilen ve nitelikli çağdaş demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını; çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon03822465105
AdresARMUTLU KÖYÜ GENÇ OSMAN MEVKİİ 1. SK. ARMUTLU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 33 MERKEZ / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://armutluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriArmutlu köyü merkeze bağlı halkın geçimi hayvancılık ve tarıma dayanmaktadır.Okuma oranı hızlı bir şekilde yükselmektedir.
Ulaşım27 Km
Servis BilgisiServis yoktur.Ulaşım şahsi araçlarla yapılmaktadır.
Ders SaatleriBaşlama Saati:08.50
Bitiş Saati: 15,25
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı66
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://armutluortaokulu.meb.k12.tr/68/01/709568/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)