Aksaray / Merkez 15 Temmuz Ortaokulu

Telefon:0382 215 10 45 Adres:Küçük Bölcek Mahallesi 2646. Sokak No 6 Merkez / AKSARAY Web Sitesi:https://15temmuzortaokulu.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Merkez Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://15temmuzortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBaşarı bizde alışkanlıktır’ sloganımız olsun. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci de öğretmenleşsin. Sevgi rehberimiz, akıl pusulamız olsun Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun. Okul ortamında “ kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkemiz olsun. Okulumuzda hiçbir gün diğer güne eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projelere destek versin.
MisyonAtatürk’ün işaret ettiği medeniyet yolunda okul olarak yürümek, Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi maksimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot ve tekniklerini uygulamak, Kendimizi bilimin ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren lokomotif olarak yetiştirmek, her gün daha ileriye ve güzele koşmak, işbirliği içinde amacı iyi ve başarılı insan yetiştirmek. Okulumuzda bir değişim yaratmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları üreterek ülkesinin ve milletinin hizmetinde olmayı görev edinmiş kurumsal yapıya sahip bir okul olmak. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek.
Telefon0382 215 10 45
AdresKüçük Bölcek Mahallesi 2646. Sokak No 6 Merkez / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://15temmuzortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİl merkezi.
Ulaşım3 kmÇarşı merkezinden sanayi-araştırma hastanesi dolmuşlarına binilerek 5 dakikada okulumuza ulaşabilirsiniz.
Merkezden Uzaklık3 km
Ders Saatleri08:40-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı59
  • Öğrenci Sayısı1027
  • Derslik Sayısı38
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://15temmuzortaokulu.meb.k12.tr/68/01/762287/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)