Aksaray / Güzelyurt Güzelyurt Anaokulu

Telefon:03824512782 Adres:Yeni Mah. Özel Harekat Polisi Fevzi Başaran Cad. No1 Güzelyurt / AKSARAY Web Sitesi:https://guzelyurtanaokulu.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Güzelyurt Okulları, Aksaray Anaokulları, Aksaray Güzelyurt Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Aksaray Anaokulu Haberleri, Aksaray Güzelyurt Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://guzelyurtanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizde okul öncesi eğitimde, çocukların çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde anne-babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitiminde vazgeçilmez olmak...
MisyonPırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.
Telefon03824512782
AdresYeni Mah. Özel Harekat Polisi Fevzi Başaran Cad. No1 Güzelyurt / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://guzelyurtanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüzelyurt İlçesi konum itibari ile İç Anadolu Bölgesinde ,Aksaray iline bağlı Kapadokya Bölgesinde tarihi ve turistik bir ilçedir. Yüzölçümü 422 km2 dir. İlçe merkezi Yukarı, Aşağı, Yeni ve Akyamaç olmak üzere 4 mahalleden oluşmaktadır. Dünyaca ünlü Ihlara Vadisi ilçe sınırları içerisindedir. İlçe geneli bir açık hava müzesi konumundadır. İlçe merkezinin rakımı 1500 m’dir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup Aksaray´a yaklaşık 40 km uzaklıktadır. Ulaşım belediye servislerinin yanında kooperatif servisleriyle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde olup Aksaray´a yaklaşık 40 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerE Twinning Projeleri
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı24
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://guzelyurtanaokulu.meb.k12.tr/68/03/750564/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)