Aksaray / Eskil Şehit Recep Bozdağ Ortaokulu

Adres:Fevzi Çakmak Mah. Büyük Bozcamahmut Yaylası Eskil/AKSARAY Web Sitesi:https://sehitrecepbozdago.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Eskil Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Eskil Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Eskil Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitrecepbozdago.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvrensel değerlere saygılı, değişime ve gelişime açık, kendini bilen, hedefi olan; hedefine ulaşmak için, düşünen, araştıran, üreten ve hayata umutla bakan nesiller yetiştirmek.
MisyonÇağdaş medeniyet seviyesinin üzerini hedefleyen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, özgüveni olan, çevresi ile olumlu iletişim kurabilecek öğrenciler yetiştirmek için çalışırız.
AdresFevzi Çakmak Mah. Büyük Bozcamahmut Yaylası Eskil/AKSARAY
İnternet Sitesihttps://sehitrecepbozdago.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Aksaray-Konya Karayolu´nun yanındadır. Aksaray´a 65 Konya´ya 95 km uzaklıktadır. Eskil´e ise 26 km uzaklıktadır.
UlaşımOkulumuz Aksaray-Konya Karayolu´nun yanındadır. Aksaray´a 65 Konya´ya 95 km uzaklıktadır. Eskil´e ise 26 km uzaklıktadır.Öğretmenlerimiz okula ulaşımı özel araçlarıyla sağlamaktadırlar.Öğretmen servisi yoktur.
Ders Saatleri08:40
15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı180
  • Derslik Sayısı10
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sehitrecepbozdago.meb.k12.tr/68/06/726032/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)