Aksaray / Ağaçören Kırımini Ortaokulu

Telefon:0382 336 70 75 Adres:Kırımini Köyü Ağaçören / AKSARAY Web Sitesi:https://agacorenkirimini.meb.k12.tr Aksaray Okulları, Aksaray Ağaçören Okulları, Aksaray Ortaokulları, Aksaray Ağaçören Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Aksaray Ortaokul Haberleri, Aksaray Ağaçören Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://agacorenkirimini.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkenin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak.
Değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak.

Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek.

Bireysel gelişimin sürekliliğini ve artarak devam etmesinin gerekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek.

Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek.

Mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın okullara yerleştirmek
Parolamız; mutlu öğrenme ortamlarında; yaparak yaşayarak öğrenmektir.
MisyonAtatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel, teknolojik gelişmeleri yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
Kırımini İlköğretim Okulu olarak; işinden zevk alan, güleryüzlü, başarılı olmayı hedefleyen "biz" bilincine sahip, sevgi dolu, kendilerini seven, kendilerine güvenen, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş bir okul olmaktan gururluyuz.
Parolamız; mutlu öğrenme ortamlarında; yaparak yaşayarak öğrenmektir.
Telefon0382 336 70 75
Faks(0)507 885 8239
AdresKırımini Köyü Ağaçören / AKSARAY
İnternet Sitesihttps://agacorenkirimini.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAğaçören/AKSARAY
UlaşımOkulumuz Aksaray Merkez´e 60 KM, Ağaçören´ 20 KM uzaklıktadır.Ağaçören ve Ortaköy ilçelerinden okul saatlerine uygun toplu taşıma araçları bulunmaktadır.Aynı zamanda Aksaray merkezden Ağaçören ve Ortaköy ilçelerinden hususi araçları ile geliş-gidiş yapan öğretmenlerimiz vardır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Aksaray Merkez´e 60 KM, Ağaçören´ 20 KM uzaklıktadır.
Ders Saatleri09.00 / 15.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı50
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://agacorenkirimini.meb.k12.tr/68/02/721001/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)