Aklın Yolu Oyundur Etwinning Projesi Okulumuzda Uygulanmaktadır. Oyunu, Çocukların Bilişsel, Duyusal, Sosyal ve Psikolojik Gelişimlerine Olan Önemli Katkısını Göz Önüne Alarak Projemizi Oluşturduk.

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma SAYGIN ve 2-C sınıfının kuruculuğunu yaptığı AKLIN YOLU OYUNDUR (THE WAY OF THE MİND İS GAMES) adlı eTwinning projesine müdür yardımcısı M.Mehti GÖK ve 4-C sınıfı, Ayşe Can KARTAL ve 4-A sınıfı, Sevim Dilek ve 3-C sınıfı, Leyla DOĞANER ve 3-B sınıfı, Ümmü BAYAZIT ve 2-B sınıfı, Nurcan TAHTALI ve 1-A sınıfı ortak olarak çalışmaya başlamışlardır. Bu proje 6-12 yaş öğrencilere yönelik bir projedir. Oyunu, çocukların bilişsel, duyusal, sosyal ve psikolojik gelişimlerine olan önemli katkısını göz önüne alarak projemizi oluşturduk. Oyunları eğitim-öğretim hedeflerimize ulaşmak için bir yöntem/yol olarak kullanmak istiyoruz. Projemizde öğrencilerin çeşitli zeka oyunlarını tanımasını, dijital düşünme becerilerini geliştirecek Web 2 araçlarını kullanmalarını, bilişsel gelişimlerine katkı sağlayacak dijital oyunlar ve seviyelerine uygun dijital ürünler ortaya koymalarını hedeflemekteyiz.

AKLIN YOLU OYUNDUR  projesi Şubat 2022-Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Yenişehir Çiftlik Şehit Eren Kızılgedik İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)