Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda Başarı. . .

Okulumuz Öğrencileri Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasından 3 Birincilikle Döndü.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün işbirliğinde, bu yıl gerçekleşmekte olan 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın İlçe yarışmalarına, okul elemelerini kazanan 5 öğrencimizle katıldık.

9 Mart Çarşamba günü yapılan Mamak İlçe Turnuvası, Uğur Okulları kampüsünde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özel'in teşrifleriyle gerçekleşti.

Alper Tunga İlkokulu olarak turnuvada yer alan okul birincilerimiz, karşılaşmalarda rakiplerini yenerek, dallarında Mamak İlçe Birinciliği ve Mamak İlçe İkinciliği kazandılar.

Ankara İl Turnuvası'nda, Q Bitz dalında Gökmen Fethullah BULUT, Mangala dalında Talha ÖZTÜRK, Pentago dalında Mehmet YILDIRIM İlçe Birincisi olarak, Equilibrio dalında Resul Emin YILDIRIM, Küre dalında İbrahim Batın ÇAĞLAR İlçe İkincisi olarak Mamak İlçesini temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, Nisan ayında gerçekleşecek olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ankara il Turnuvası'nda Başarılarının devamını dileriz...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Alper Tunga İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)