Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Öğrencilerimizin düşünen,  üreten, karşılaştıkları problemler karşısında çözüm bulabilen bireyler olmalarına katkıda bulunabilmek için okulumuzda 07.02.2025 tarihinde  "Akıl ve Zeka Oyunları" turnuvası düzenlenmiştir. 

5,6,7 ve 8. öğrencilerimizin tamamını kapsayacak şekilde düzenlenen turnuvanın elemeleri ve final karşılaşmaları zeka atölyemiz ile kütüphanemizde gerçekleştirilmiştir.

Mangala oyunu 1. miz 6/C sınıfından YUNUS BAYRAKÇI, Küre oyunu 1. miz  8/A sınıfından ALİ TEPECİK, Abluka oyunu 1.miz  5/A sınıfından ARDIÇ NAZENİN  olmuş; ilçede yapılacak olan " Akil ve Zeka Oyunları" turnuvasında okulumuzu temsil etme hakkını  kazanmışlardır.

Turnuvaya katılan tüm Öğrencilerimize teşekkür ediyor, derece alan ögrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Timur Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)