Ailemle Camiye Gidiyorum

Serdivan Müftülüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz "Ailemle Camiye Gidiyorum" projesi kapsamında her hafta pazar günü sabah namazında farklı bir camide buluşuyoruz.

İlk buluşmamızı Serdivan Muradiye Camiinde gerçekleştirdik. Namaz öncesi İlçe Müftümüz Ömer Yay vaaz verdi. Namaz sonrası katılan ögrenci ve velilerimizle birlikte kahvaltı yaptık.

Katılımın oldukça yoğun olduğu programımızın ikincisini 14 Aralık Pazar günü Serdivan Sapak Camiinde gerçeklestirdik.

20 Aralık Cumartesi günü öğlen namazında kız öğrencilerimizle İlçemiz Sapak Camiinde ve 21 Aralık Pazar günü sabah namazında erkek öğrencilerimizle İlçemiz Yazlık Akşemsettin Camiinde buluştuk. Katılımın yoğun olduğu programızda okul müdürümüz İlhami Babamgül erkek öğrencilerimize, İlçemiz Muradiye Cami Kur´an Kursu Öğreticisi Esra AYDIN kız öğrencilerimize vaaz ve nasihatta bulundular. Programımıza katılan öğrencilerimize namaz sonrası ikramda bulunuldu ve programımız Serdivan İlçe Vaizimiz Şevki ÇELEBİ hocamızın duasıyla son buldu.

27 Aralık Cumartesi günü öğlen namazında kız öğrencilerimize Sapak Camiinde, erkek öğrencilerimize ise 28 Aralık Pazar sabah namazında ise ilçemiz Bahçelievler Siteler Camiinde program gerçekleşti.

İlk dönem programımızın sonuncusunu Serdivan Arabacıalanı Medine Camiinde gerçekleştirdik. Katılımın oldukça yoğun olduğu programımızda namaz öncesinde Serdivan Müftümüz Ömer Yay hocamız öğrenci ve cemaatimize vaaz ve nasihatta bulundular ve din görevlilerimizden Bahattin Arsoy hocamız sabah namazını kıldırdı. Namaz sonrası bütün misafirlerimize camimizde çorba ikramı yapıldı.

Programımız ikinci dönem devam edecektir. Program takvimimiz daha sonra ilan edilecektir. Emeği geçen ve programlarımıza katılan herkese teşekkür ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Serdivan Serdivan İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)