Ağrı / Tutak Taşbudak İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği, kişinin kendine ve topluma faydalı olmasını sağlayacak şekilde iyi birer vatandaş yetiştirmektir.
Misyon1 - Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.

2 - Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

3 - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.
AdresTaşbudak Köyü Tutak AĞRI
İnternet Sitesihttps://tasbudakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTaşbudak Köyü, Tutak ilçesi, Ağrı ili
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 11 KM UZAKLIKTADIR.İLÇE MERKEZİNE ULAŞIMIN 6 KM´LİK KISMI ASFALT YOL , 5 KM´LİK KISMI İSE ARAZİ YOLUDUR. ULAŞIM KONUSUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞANMAMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 11 KM UZAKLIKTADIR.
Servis BilgisiYok
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA SAATİ :08:10
DERS BİTİŞ SAATİ :13:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSOBALI
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerOkulumuzda bölge genel özelliklerine uygun olarak kızak sporu yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı9
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://tasbudakilkokulu.meb.k12.tr/04/08/711318/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)