Ağrı / Tutak Batmış İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi her zaman ve her yerde öğrenen bireyler olarak yetiştiren, sürekli öğrenen ve yenilenen, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip edip yeni stratejiler belirleyebilen, bilgi çağının gerektirdiği donanımlarla donatabilen, eğitim teknolojisini süreçler içinde etkin kullanabilen bir kurum olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, mutlu, özgüvenli, başarılı, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
AdresBatmış Köyü/ Tutak/ AĞRI
İnternet Sitesihttps://tutakbatmisilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTüm öğretmenler ilçe merkezde ikamet etmekte olup ulaşımlarımız öğrenci-öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 15 dk uzaklıktadır.
Ulaşım12 KM Okulumuz Ağrı-Erzurum ana yolu üzerinde, Murat Nehri kenarındadır. Kışın yol kapanma durumu olmayıp ulaşımda sıkıntı yaşanmamaktadır.
Merkezden Uzaklık12 KM
Servis BilgisiÖğrenci-öğretmen servisi
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08:30-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı34
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://tutakbatmisilkokulu.meb.k12.tr/04/08/710976/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)