Ağrı / Tutak Aşağı Köşk Ortaokulu

Adres:AŞAĞIKÖŞKKÖY KÖYÜ AŞAĞIKÖŞKKÖY KÜME EVLERİ NO: 141/1 TUTAK / AĞRI Web Sitesi:https://726172.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Tutak Okulları, Ağrı Ortaokulları, Ağrı Tutak Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ağrı Ortaokul Haberleri, Ağrı Tutak Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonUlu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.
MisyonCumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak.
AdresAŞAĞIKÖŞKKÖY KÖYÜ AŞAĞIKÖŞKKÖY KÜME EVLERİ NO: 141/1 TUTAK / AĞRI
İnternet Sitesihttps://726172.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriD965 Karayolu´nun yanında yer alan okulumuzun ulaşım zorluğu kardan dolayı yol kapanması vb. sıkıntıları bulunmamaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkeze yaklaşık 14 km uzaklıkta olup il merkezine yaklaşık 51 km´dir.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkeze yaklaşık 14 km uzaklıkta olup il merkezine yaklaşık 51 km´dir.
Servis BilgisiÖğretmen servisi vardır.
Ders Saatleri08.20 - 14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKATI YAKIT(KALORİFER)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://726172.meb.k12.tr/04/08/726172/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)