Ağrı / Taşlıçay Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Adres:Cumhuriyet Mah. Serintepe 2 Sk. No39 Taşlıçay/AĞRI Web Sitesi:https://taslicayeyyubi.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Taşlıçay Okulları, Ağrı Ortaokulları, Ağrı Taşlıçay Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ağrı Ortaokul Haberleri, Ağrı Taşlıçay Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://taslicayeyyubi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile önce ilçemiz Taşlıçay´da daha sonra Ağrı´da saygın ve lider bir okul olmaktır.
MisyonMisyonumuz, İlçemizdeki öğrencilerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.
FaksYok
AdresCumhuriyet Mah. Serintepe 2 Sk. No39 Taşlıçay/AĞRI
İnternet Sitesihttps://taslicayeyyubi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Ağrı ilimizin Taşlıçay ilçesindedir. İlçemizin nüfusu 6500 civarındadır. İlçemizde devlet hastanesi, aile sağlık merkezi, zincir ve yerel market, cafe, mesire alanı, spor tesisi gibi çeşitli imkanlar mevcuttur. Konaklama olarak Taşlıçay Öğretmenevi, Kaymakamlık Konukevi, Belediye Lojmanları ve bunların dışında ilçemizde kiralık daireler de mevcuttur.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 1km İl merkezine 29 km uzaklıktadır. Toplu taşıma olarak Ağrı - Doğubayazıt yolunu (E80) kullanan tüm şirketler ile havaalanından Doğubayazıt yönüne giden transfer araçlarıyla da ulaşım sağlanabilir. Öğrencilerimiz taşımalı olarak çevre köylerden gelmekte öğretmenlerimiz ise servis ile okulumuza ulaşmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 1km İl merkezine 29 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza çevre köylerden taşımalı sistemle öğrenci gelmektedir.
Ders Saatleri08.20 - 15.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Katı yakıt)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı327
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://taslicayeyyubi.meb.k12.tr/04/07/759281/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)