Afyonkarahisar / Merkez Salim Pancar İlkokulu

Telefon:2722234309 Adres:Sahipata Mahallesi 954. Sokak No.1 03030 Merkez/AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://salimpancar.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Merkez Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://salimpancar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYüce Atatürk´ün "Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır. İtimat ve İtaatin olduğu yerde, disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur ve huzurun olduğu yerde de başarı vardır." sözünden hareketle; tüm ekip olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde okulumuzun eğitim kalitesini arttırmak, artışı daimi kılmak, ortaokula hazır ve üst düzey öğrenciler yetiştirmek, eğitim alanında ilimizde söz sahibi konumuna yükselip bayrağı daha ileriye taşımaktır.
MisyonÖğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına ve milletine hayırlı, teknoloji ve yeniliklere açık, çağın gereklerini kabullenmiş olarak bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, edindiği bilgi ve becerileri davranışa dönüştürerek olumlu kullanabilen, yaşamı süresince karşılaştığı engelleri aşmak için gücünü asil kanından alan bireyler olarak yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuzda halk oyunları ve okul sporları konusunda yaşanılan il başarıları yanında atletizm yarışmalarında yurt çapında derece sahibi olmuş sporcular yetişmiştir.
Son yıllarda eğitim-öğretim alanında sınav başarısı adına öncelikli hedef olarak belirlenen il ortalamasının üzerine çıkmak ve hedeflenen ortaöğretim okullarına öğrenci yerleştirmek gibi eylem planlarındaki hedefler aşılmaya başlanmıştır. 2012/2013 Öğretim yılı yarıyıl tatili sonrasında okulumuz ilkokula dönüştürülmüştür.
Telefon2722234309
AdresSahipata Mahallesi 954. Sokak No.1 03030 Merkez/AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://salimpancar.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAnkara karayolu üzeri Konya çevre yolu kavşağı yanı.
Ulaşımİl merkezinde. Şehir içi ulaşım araçları mevcut
(Sahipata Tabelalı Şehiriçi Araçları ile)
Merkezden Uzaklıkİl merkezinde.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri09:00 - 12:25
13:25 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı280
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://salimpancar.meb.k12.tr/03/01/437771/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)