Afyonkarahisar / Merkez Büyükkalecik Bahçederesi İlkokulu

Telefon:02722434013 Adres:Büyükkelcik Beldesi, Zafer Mahallesi, Bahçederesi Mezrası Web Sitesi:https://bahcederesi.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Merkez Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürkçü düşünceye inanan, toplumsal değerlerine sahip çıkan, çözümlerin bilimin içinde va r olduğunu bilen, sorgulayan, üretken, güvenilir, paylaşımcı, öğrenmeyi öğrenen, bireyler yetiştirmek ve kaliteli eğitimde Afyon ve Türkiye genelinde öncü olmaktır.
Misyon“Biz Büyükkalecik Bahçederesi İlkokulu Olarak, Öğrenci merkezli Eğitim ile; Atatürkçü düşünceye sahip, yeniliklere açık, paylaşımcı, güvenilir, topluma yararlı ve üretken bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon02722434013
AdresBüyükkelcik Beldesi, Zafer Mahallesi, Bahçederesi Mezrası
İnternet Sitesihttps://bahcederesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBulunduğumuz köy 30 hanedir. Köyde bir de cami bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Afyon merkeze bağlıdır. Afyon merkeze 22 km, bağlı olduğumuz Büyükkalecik beldesine ise 12 km uzaklıktadır. Büyükkalecik Beldesinden Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri araba gelmektedir. Onun dışında haftaiçi hergün beldeye okul servisi gidip gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Afyon merkeze bağlıdır. Afyon merkeze 22 km, bağlı olduğumuz Büyükkalecik beldesine ise 12 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriSabah Giriş : 09:00 Akşam Çıkış: 14:20
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı12
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://bahcederesi.meb.k12.tr/03/01/702609/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)